Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download


Het managementsysteem van de toekomst

Wat als een managementsysteem echt van de medewerkers is? En elke dag weer bijdraagt aan verbeteren en ontwikkelen van een team, afdeling en organisatie? Juist dat streven we na! Met de Microsoft 365 en KVGM software applicaties bouwen wij aan het managementsysteem van de toekomst.

Lees meer

De ultieme digitale werkplek

KVGM ondersteunt organisatie met het bouwen van gedegen managementsystemen.

Onze focus? Het creëren van een systeem dat voor een organisatie werkt en aansluit bij de huidige werkwijze. Één van de vele manieren hoe wij managementsystemen inrichten is de integratie met Microsoft 365 applicaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden

De nieuwe manier van werken

KVGM denkt samen met de organisatie na over de strategie en projectmanagement.

Het feit is dat veel organisatie zoals gezegd of al werken met Microsoft 365 en gebruik maken van tools als SharePoint en Teams, maar geen idee hebben wat de mogelijkheden zijn, of aan de vooravond staan om over te stappen naar Microsoft in de Cloud via Microsoft 365. Het is in theorie met een knop geregeld, maar het gaat verder dan dat. Het betreft een nieuwe manier van werken waarbij we rekening houden met het daadwerkelijk implementeren van deze nieuwe werkwijze door de gehele organisatie hier onderdeel van te maken. KVGM denkt samen met de organisatie na over de strategie en projectmanagement. Aandacht voor de bewustwording van en adoptie door medewerkers vinden wij cruciaal. En uiteindelijk is het gevraagde certificaat de kerst op de taart.

Benieuwd naar de mogelijkheden

Microsoft 365

Microsoft 365 is bij vele bekend van Word, Excel, PowerPoint en bijvoorbeeld Outlook. Het platform biedt nog veel meer toepassingen die een organisatie vooruit helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden
 • Creëer één werksysteem:

  Creëer één werksysteem: KVGM helpt organisaties die een moderne werkomgeving willen inrichten. Een nieuwe manier van werken die de complexiteit verminderd en digitalisering vereenvoudigd.

 • Offline & Online werken

  SharePoint biedt de mogelijkheid om sites, groepen en documenten te verbinden. Ook wel openbare documenten die voor iedereen binnen de organisatie toegankelijk zijn. Het kan voorkomen dat documenten offline benaderd moeten worden. Op deze manier kan er altijd en overal gewerkt worden aan documenten. Alles op een plek, ook als ervan uit thuis gewerkt wordt of als je onderweg bent.

 • Samenwerken en een logische structuur

  Microsoft 365 biedt de mogelijkheid om de wijze waarop organisaties samenwerken, kennis delen en medewerkers te betrekken te optimaliseren. Het combineert de kracht van een gedegen en sociaal intranet, chat, top-down communicatie en eventuele externe organisatiegrenzen (samenwerking met partners, leveranciers of klanten).

 • Rechtenstructuur

  Een gedegen en gestructureerde rechtenstructuur.

 • Integrale samenwerking

  Direct aan de slag met het samen bewerken van documenten. Communicatie door middel van een tool en gericht taken opvolgen en door de gehele keten heen traceren.

 • Versiebeheer

  Wijzigingen worden bijgehouden en per document is een eigenaar aangewezen.

Microsoft 365 maken we het startpunt van iedere werkdag.

Hier vind je nieuws van de organisaties, updates van collega’s en belangrijke bedrijfsinformatie. Gestructureerd, snel en volledig doorzoekbaar.

Eigen huisstijl en branding

Applicaties als Microsoft Teams en SharePoint zijn meer dan alleen applicaties die de mogelijkheid bieden tot video bellen en online / gedeelde documentbibliotheek. Hoe? Wij focussen samen op het juist inrichten van de functionaliteiten. Klinkt technisch… en waarschijnlijk wil je nu vooral weten hoe een eventueel managementsysteem er dan uitziet. Welke mogelijkheden er zijn en of het eenvoudig te bedienen is? Ieder managementsysteem is uniek en alles is mogelijk!

Eigen huisstijl en branding? Standaard kunnen we de volgende zaken eenvoudig veranderen:

 • Logo in top navigatie
 • Topheaderbalk en achtergrondafbeelding inclusief eigen huisstijl
 • Logo per site (per pagina) die gecreëerd wordt.
 • SharePoint biedt verschillende thema’s aan.
 • Lay-out kan per pagina naar eigen wens ingevuld worden.
 • Footer kan in huisstijl worden opgemaakt.


Office 365

Bedankt voor je aanvraag.

Wij zullen spoedig contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Afsluiten

Microsoft 365 als managementsysteem kan een goede keuze zijn als

Benieuwd naar de mogelijkheden
 • De organisatie al werkt met Microsoft 365

  De organisatie al werkt met Microsoft 365

 • Offline & Online werken

  Je het managementsysteem wilt inrichten als start van een digitale werkplek. Integratie met andere Microsoft producten is eenvoudig. Het koppelen met eventuele andere systemen betreft maatwerk, maar is zeker niet onmogelijk.

 • Samenwerken en een logische structuur:

  Je kiest voor een managementsysteem waar nieuws en productiviteit voorop staan. Het biedt een mogelijkheid tot een social platform met veel interactie en communicatie vanuit de organisatie.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download